2024. március 28. csütörtök | Gedeon

Nőnapi köszöntő!

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2017.03.08. 14:00 - 15:00

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület tagjai az idei esztendőben sem feledkeztek meg a Területi Gondozási Központban lakó és az intézményben dolgozó hölgyekről sem a Nőnap alkalmából.


 


Egyesületünk minden évben fontosnak érzi, hogy a kiváló együttműködő partnerünk a Területi Gondozási Központnál és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál dolgozó hölgy tagokat meglepje egy-egy szép színes virággal. Ez az idei esztendőben sem volt másként.


A férfi lakótársak és a fellépő fiatalok egy-egy kedves verssel lepték meg a hölgyeket, melyek végeztével a hölgyek gyönyörű cserepes virágokat vehettek át azon a napon, mely róluk szólt, s előttük tisztelgett.


Az egyesületünk elnöke Vlasich Krisztián a Nőnapi műsorban közreműködő fiatalokkal és a férfi lakótársakkal együtt köszöntötte a hölgyeket, ahol virág mellett egy idézettel is meglepte a jelenlévőket.


A köszöntők és az ünnepi műsor után a hölgyek süteménnyel viszonozták a kedvességünket!


Ezúton is, Isten éltesse a Hölgyeket!

Fotók
Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!Nőnapi köszöntő!
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu