2024. április 16. kedd | Csongor

IX. Városi Gyermeknap

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2016.05.27. 14:30 - 20:00

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén, május 27.-én pénteken került megrendezésre a IX. Városi Gyermeknap a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület, Csepreg Város Önkormányzata és számos együttműködő partner összefogásának köszönhetően.


Az időjárás eleinte nagyon kegyes volt hozzánk, hisz a rendezvény kezdetén ragyogó napsütés fogadta a kilátogató gyermekeket és szüleiket.


A rendezvény első fellépői a legkisebbek közül kerültek ki. A Csepregi Óvoda Süni csoportjának Casino Twist című előadását csodálhatta meg a lelkesen gyülekező közönség, aki természetesen nagy tapssal jutalmazta a táncos lábú apróságokat.


Őket egy újabb lelkes és energikus csapat követte, a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola Kötélugró csoportja. Tőlük is egy igazán színvonalas produkciót kaptunk emlékbe.


A kötélugrók után pedig már fel is sorakozott Csepreg Város Mazsorett Csoportja, hogy ők is elkápráztassanak mindenkit színes és mozgalmas műsorukkal.


Ezután egy kicsit műfajt váltottunk, az Ákom-Bákom Bábszínház lépett a színpadra, „Egyszer volt…A kiskondás” című előadásával. A színpad előtt helyet foglaló gyerekek szájtátva figyelték a lusta kiskondás újabb és újabb kalandjait.


Sajnos közben az időjárás úgy döntött, hogy szomorkásabbra fordul, így az eredeti helyszínünkön már csak a tombolasorsolásra volt lehetőségünk. Sokan várták nagy érdeklődéssel a sorsolást, amely során a számokat egy vállalkozó kedvű kislány húzta ki. Érdemes is volt a romló időjárás ellenére megvárni a sorsolást, hiszen rengeteg szuper játék talált gazdára.


A következő fellépőt, Juhász Marcell interaktív bűvészt bevarázsoltuk az általános iskola aulájába, mivel közben esni kezdett az eső. De a közönség azon része, akiket nem tudott elriasztani az eső, egy újabb élménnyel lett gazdagabb az érdekes és változatos műsornak köszönhetően. A gyerekek szinte egymással versengve jelentkeztek segédkezni egy-egy bűvész trükk bemutatásánál, ami bizony még a felnőtteket is elkápráztatta.


A bűvészbemutató után már csak egy műsorszám volt hátra, a Póker Együttes gyermekkoncertje. A kitartó közönség létszáma az eső miatt kissé megfogyatkozott, de a kisebb létszám sem volt akadálya annak, hogy szép befejezést adjanak egy tartalmas napnak.


A fellépők mellett természetesen idén is voltak kísérőprogramok. Most is hosszú sorok kígyóztak az ugrálóvár és az óriáscsúszda előtt, de nagy sikere volt az arcfestésnek és a csillámtetoválásnak is. Újdonság volt a Bicikló, azaz a kerekeken guruló lovacska, melyet nagyon sokan ki is próbáltak.


Aki pedig kicsit elfáradt a rengeteg program során, választhatott, hogy pihenésképpen pattogatott kukoricát, vattacukrot vagy kürtőskalácsot enne szívesebben.


Összességében elmondhatjuk, hogy bár az időjárás a nap végére már nem volt barátságos velünk, de ez sem akadályozhatta meg a sok-sok kilátogató gyermeket és szülőt abban, hogy igazán jól érezzék maguk a Városi Gyermeknapon immáron kilencedik alkalommal! 


Ezúton is köszönjük a fellépő csoportoknak a nagyon színvonalas műsort, a rendezvény együttműködő partnereinek és támogatóinak pedig az önzetlen odaadó segítséget!

Fotók
IX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi GyermeknapIX. Városi Gyermeknap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu